Azets varetager løn for SDI Media

SDI Media er en verdensomspændende virksomhed, som blandt andet laver dubbing og subtitling. I takt med at SDI Media forretning i Danmark fik større vækst, blev opgaverne i lønadministrationen mere krævende. Lønbehandlingen tog længere tid og krævede flere ressourcer.

Derfor valgte SDI Media at outsource al lønadministration for alle virksomhedens fastansatte og mere end 200 freelancere. For SDI Media faldt det naturligt at vælge ekstern assistance, som kunne levere ekspertviden og de rette værktøjer, så de fik mere tid til deres kerneforretning. Og som en af Nordens førende leverandør af lønservices blev Azets valgt som samarbejdspartner.

Azets varetager al lønadministration for SDI Media. Se videoen og find ud af, hvorfor Azets blev valgt som leverandør og hvad Senior Re-recording Mixer Mads Eggert syntes om samarbejdet.

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation