SuperOffice om regnskabsadministration

Fleksibel regnskabsløsning giver fokus på kerneforretningen

SuperOffice om samarbejdet med Azets

"Vi tilbyder ligesom Azets fleksible løsninger. Det giver et godt match, at vi forstår hinanden forretningsmæssigt!"

SuperOffice leverer komplette CRM-løsninger, som dækker alle behov uanset virksomhedernes størrelse. Azets har samme forretningsgrundlag og derfor var det oplagt at indgå i et samarbejde om regnskabsfunktionen.

Et perfekt match

Adm. direktør Pernille Møller Lund fortæller: -Vores forretningskoncept er meget lig Azets. Vi arbejder begge med skalérbare løsninger for alle typer af virksomheder og på alle platforme. De har mange års erfaring og retter sig ind efter kundernes behov. Derfor har det været et perfekt match for os.

Vi har haft en hurtig og let opstart, hvilket er ret afgørende. Kvaliteten af opgaveløsningen skal være i orden og vi skal have sikkerhed for, at funktionen hele tiden er ajour, så vi kan koncentrere os om vores kerneforretning, siger Pernille Møller Lund

Fleksibel løsning

Azets leverer en løsning, der omfatter regnskab, lønadministration og fakturering. -Vi valgte Azets, fordi de tilbyder en fleksibel ordning, hvor vi er dækket ind uanset sygdom og arbejdsmængde. Vi har sikkerhed for, at alle opgaver bliver udført til tiden og i den kvalitet, der kendetegner vores egen måde at arbejde på, påpeger Pernille Møller Lund.

Fast medarbejder on-site

Azets har en fast medarbejder on-site hos SuperOffice i det antal timer, der er behov for. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og at informationerne altid er til stede, når der er brug for dem. -Det er en stor fordel for os, at vi kan trække på en erfaren samarbejdspartner som Azets, der hele tiden er ajour med udviklingen, og som har alle de kompetencer i forhold til opgaveløsningen, som vi skal bruge. Vi har en positiv, direkte dialog, og er sikre på, at den nødvendige fleksibilitet er til stede. Vi betragter Azets' medarbejder som en del af vores team, lyder det fra Pernille Møller Lund.

SuperOffice CRM

 

"Vi havde brug for en hurtig, effektiv og kompetent håndtering af regnskabsfunktionen, der også havde fokus på omkostningerne"

Pernille Møller Lund, SuperOffice Danmark A/S

Fakta

  • SuperOffice leverer CRM-softwareløsninger inden for kontaktstyring, marketing, salg og kundeservice i hele Europa
  • SuperOffice er en norsk koncern med 300 ansatte
  • SuperOffice har ca. 20 ansatte i Danmark

SuperOffice logo

www.superoffice.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om Interim Management

Udfordring:

  • Behov for en effektiv og fleksibel regnskabsfunktion
  • Behov for en løsning på højt niveau

Løsning:

  • On-site regnskabsmedarbejder hos SuperOffice
  • Regnskab, løn og fakturering

Resultat:

  • Fleksibel løsning tilpasset behovet
  • Frigør ressourcer til kerneforretning

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation