Sodexo A/S om lønadministration

Større sikkerhed og tryghed

Sodexo A/S om Azets' lønadministration

“Vi ser ikke nødvendigvis alle mulighederne selv, derfor er det rigtig godt at have andre øjne på opgaverne”

Outsourcing af lønadministrationen er en følsom beslutning for mange virksomheder. Derfor er et godt samarbejde og høj kvalitet alfa omega for valg af samarbejdspartner. Det ved Sodexo, og de er kun blevet positivt overraskede over hvor godt overgangen er forløbet og hvor effektiv og kompetent en løsning de har fået ved at outsource til Azets.

Christian Thyssen er HR manager hos Sodexo A/S, en af verdens førende servicevirksomheder, som i Danmark har hovedkontor i Taastrup. Christian har været knap 3 år hos Sodexo og er daglig sparringspartner med Azets på lønadministrationen.

Sårbare ved barsel

Da jeg startede hos Sodexo havde vi en lønbogholder der tog sig af lønadministrationen og gjorde det rigtig godt. Men da hun gik på barsel, gik det virkelig op for os, hvor sårbare vi var på området. Flere muligheder blev overvejet, og den mest holdbare løsning blev, at lave en et-årig aftale med Azets om at håndtere lønnen.

En del af virksomheden

I starten var vi nervøse ved, at outsource så følsomt et område til ”fremmede”, men vi er blevet meget positivt overraskede over, hvor godt Azets har lært organisationen at kende. Det er som om de konsulenter vi samarbejder med er en del af vores virksomhed. De har en rigtig god forståelse for virksomheden og arbejder på en meget effektiv og serviceminded måde. Det har også gjort, at den et-årige aftale er byttet ud med en permanent løsning.

Større sikkerhed og tryghed

Vi har opnået adskillelige fordele ved at vælge Azets som partner. Vi har fået større sikkerhed og tryghed. Vi ved at der altid står flere parat til at tage over ved sygdom, ferier og lignende. Derudover har vi fået adgang til en viden vi ikke ville have mulighed for at have in-house, da vi ikke har et fagmiljø inden for løn. Vi ved at vi kan få hurtig hjælp, og at det er kompetente fagpersoner der tager over. Det gør os mindre sårbare over for nye udfordringer.

Proaktivitet

Jeg har flere gange oplevet at Azets har ydet proaktiv rådgivning og kommet med forslag til forbedringer og optimering af opgaver, det er meget værdifuldt. Ved at rette op på en mindre opsætningsfejl sparer vi nu 100.000 kr. på årsbasis – det havde vi ikke selv opdaget. Et andet godt eksempel på den effektivisering vi har opnået med Azets er, at de også har overtaget udarbejdelse af ansættelses- beviser, så de nu også opretter medarbejderne og udbetaler lønnen. Herved er der kun én indgangsvinkel, hvilket minimerer risikoen for at noget går galt.

Alt kan lade sig gøre

Vi har oplevet en utrolig fleksibilitet fra Azets' side. Da vi flyttede vores økonomifunktion fra Middelfart til Taastrup kunne vi beholde de samme konsulenter, også selvom den ene sidder fysisk ude hos os. Generelt er der en holdning til at vi nok skal finde en løsning på udfordringerne, det har betydet rigtig meget for samarbejdet, eller partnerskabet som jeg ser det. Så længe partnerskabet forløber på dette niveau, kan jeg ikke se, at vi kan tage løsningen in-house igen.

Medflex fortæller om det gode samarbejde med Azets omkring lønadministration

 

“Hvis alle Azets' konsulenter er på samme høje niveau, som dem jeg arbejder sammen med, så ligger overliggeren rigtig højt”

– Christian Thyssen, Sodexo A/S

Fakta

 • En af verdens førende servicevirksomheder 
 • 380.000 ansatte i 80 lande
 • Årlig omsætning på over 100 mia. krone
 • Tilbyder drift af personale-restauranter, reception, rengøring og andre interne serviceydelser
 • Fokus på kunde- tilpassede løsninger og kvalitet

 

Medflex logo

www.sodexo.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om lønoutsourcing med Azets

Udfordring:

 • Sårbarhed omkring lønadministrationen
 • Lønbogholder på barsel

Løsning:

 • Outsourcing af lønadministrationen
 • Optimering af opgave

Resultat:

 • Fast kontaktperson med backup
 • Mindre sårbare ved ferier, sygdom m.m.
 • Tilgang til høj faglig kompetence
 • Proaktiv sparring med optimeringer som resultat
 • Ingen bekymringer omkring korrekt og rettidig løn
 • Frigjort tid til at fokusere på egne kernekompetencer

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation